ALBAYRAK'TAN HALFETİ'YE MÜJDE

Halfeti genelinde genç nüfusun spor aktivitelerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına İlçe Belediye Başkanı sayın Şeref Albayrak'ın girişimleri ile Türkiye genelinde 7 ilde yapılacak olan 'FRIIT 2 Projesi' kapsamında Halfeti'ye 650 Bin Euro (5.600.465 TL) maliyetle kapalı spor salonu yapılacak. Ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 3 Milyon 500 Bin lira hibe ile ilçe genelinde 15 adet halı saha yapımı planlandı. En kısa sürede tamamlanarak ilçe gençlerinin hizmetine sunulacak yatırımlar için vatandaşlar Başkan Albayrak'a girişimlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrek ise "Hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız" dedi.