ALBAYRAK'TAN HALFETİ'YE MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 13:03, Güncelleme: 13.08.2020 - 13:03
 

ALBAYRAK'TAN HALFETİ'YE MÜJDE

Halfeti halkına hizmetin en iyisini sunmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Şeref Albayrak, ilçeye kapalı spor salonu ve 15 adet halı saha yapılacağını söyledi.
Halfeti genelinde genç nüfusun spor aktivitelerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına İlçe Belediye Başkanı sayın Şeref Albayrak'ın girişimleri ile Türkiye genelinde 7 ilde yapılacak olan 'FRIIT 2 Projesi' kapsamında Halfeti'ye 650 Bin Euro (5.600.465 TL) maliyetle kapalı spor salonu yapılacak. Ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 3 Milyon 500 Bin lira hibe ile ilçe genelinde 15 adet halı saha yapımı planlandı. En kısa sürede tamamlanarak ilçe gençlerinin hizmetine sunulacak yatırımlar için vatandaşlar Başkan Albayrak'a girişimlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrek ise "Hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Halfeti halkına hizmetin en iyisini sunmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Şeref Albayrak, ilçeye kapalı spor salonu ve 15 adet halı saha yapılacağını söyledi.

Halfeti genelinde genç nüfusun spor aktivitelerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına İlçe Belediye Başkanı sayın Şeref Albayrak'ın girişimleri ile Türkiye genelinde 7 ilde yapılacak olan 'FRIIT 2 Projesi' kapsamında Halfeti'ye 650 Bin Euro (5.600.465 TL) maliyetle kapalı spor salonu yapılacak. Ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 3 Milyon 500 Bin lira hibe ile ilçe genelinde 15 adet halı saha yapımı planlandı. En kısa sürede tamamlanarak ilçe gençlerinin hizmetine sunulacak yatırımlar için vatandaşlar Başkan Albayrak'a girişimlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrek ise "Hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.