ELAZIĞ'DA GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

İller (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2024 - 13:23, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:02

ELAZIĞ'DA GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Elazığ Belediyesi tarafından YKS’ye girecek öğrencilere yönelik düzenlenen ücretsiz TYT deneme sınavına 16 bin öğrenci katıldı.
Elazığ Belediyesi "Gelecek Sensin" sloganıyla gençlere yönelik eğitime destek programını geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor.  Elazığ Belediyesi ve Kurs-Der iş birliğiyle, YKS’ye girecek öğrencilerin merkezi sınav öncesi gerçek sınav deneyimi kazanmaları, sınav stresini azaltıp heyecanlarını yenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen TYT deneme sınavı, Fırat Üniversitesi kampüsünde 6 Ocak Cumartesi günü öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. AYT deneme sınavı ise 7 Ocak Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek. Kendilerini denemek isteyen öğrenciler için gerçek sınav standartlarında ve koşullarında düzenlenen TYT sınavına il genelinde 11 ve 12. sınıflar ile mezunlardan oluşan yaklaşık 16 bin öğrenci katıldı.  Pandemi döneminde ücretsiz internet ve tablet başta olmak üzere eğitime destek sağlayan Elazığ Belediyesi, geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde YKS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz deneme sınavları, konser, seminer ve sınav sonrası ücretsiz rehberlik hizmetlerinden oluşan kapsamlı bir programla gençlerin yanında yer almıştı.

Elazığ HABERİ