BİTLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 06.05.2024 - 14:45, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:45

BİTLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Nesrullah Tanğlay Başkanlığındaki Bitlis Belediyesi, il genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bitlis Belediyesi il genelinin her noktasında mevsim şartları ve zamana bağlı olarak tahrip olan yerlerde, asfalt bakım-onarım çalışmaları, kilitli parke taşı bakım ve yenileme, kaldırım tamir çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Yaz aylarına hazırlık kapsamında çocukların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için kent genelindeki tüm parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştirerek bozulan ve kırılan oyun grupları yenileriyle değiştiriliyor. Belediyeden yapılan açıklamada “Bitlis Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini düzenlemek, daha güvenli yollar ve kaldırımlar için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerine yer verildi.

Bitlis HABERİ