Başkan Koyuncu Hafızlık Belgesi Alan Öğrencileri Umre İle Ödüllendirdi

İlçeler 25.02.2024 - 14:24, Güncelleme: 25.02.2024 - 14:44

Başkan Koyuncu Hafızlık Belgesi Alan Öğrencileri Umre İle Ödüllendirdi

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Aziziye Kız Kur’an Kursunda hafızlığı bitiren kız öğrencileri hocalarıyla birlikte kutsal topraklara göndererek ödüllendirdi.
Hafızlara özel düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlayan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya, İlçe Müftüsü Vahit Demiral, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kimya ile Aziziye Kız Kur’an Kursu hocaları ve hafızlarımızın aileleri eşlik etti. Dualarla yolcu edilen hafızlarımıza hayırlı yolculuklar dileyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: “Öncelikle hafızlık belgesi alan kızlarımızı tebrik ediyorum. Hafız kızlarımızı ve hocalarını ülkemize hayır dualarını eksik etmemeleri temennisiyle Umre ziyareti için Kadim Şehrimiz Emirdağ’dan kutsal topraklara uğurladık. Allah Umrelerini şimdiden mübarek eylesin. Hafızlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor, manevi huzurun derinden yaşandığı kutsal topraklardan sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra da Hafızlık belgesi alan çocuklarımızı Umre ibadeti ile ödüllendirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Aziziye Kız Kur’an Kursu hocaları ve aileler bu anlamlı ödül için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Afyon HABERİ