BAŞKAN KARAHEMMETOĞLU GENÇLERİN YANINDA

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 06.05.2024 - 14:39, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:39

BAŞKAN KARAHEMMETOĞLU GENÇLERİN YANINDA

Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu her defasında gençlerle bir araya gelmeye özen gösteriyor.
Çermik’te çarşı pazar demeden ilçede gidilmedik yer bırakmayarak vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Kermes ve Kişisel Beceri Etkiliği”ne katılım sağladı. İlçe Kaymakamı Vahit Yılmaz ile birlikte gençleri dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, “Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu güzel etkinliklerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. Çermik gençlerine her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Karamehmetoğlu, “Gençlerimiz bizlerin geleceği. Ben şahsen Çermikli gençlere imkan tanındığı zaman onların neler başarabileceğine inancım tam. Bu yüzden en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Öğrenciler de kermese katılımlarından dolayı Başkan Şehmus Karamehmetoğlu ile Kaymakam Vahit Yılmaz’a teşekkür etti.

Diyarbakır HABERİ