BAŞKAN ERCAN'DAN İSVİÇRE'DEKİ HEMŞEHRİLERİNE ZİYARET

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.03.2024 - 11:36, Güncelleme: 19.03.2024 - 11:36

BAŞKAN ERCAN'DAN İSVİÇRE'DEKİ HEMŞEHRİLERİNE ZİYARET

Nevşehir Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İsviçre'de yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti.
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İsviçre ziyareti sırasında  orada yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti. Ayrıca  Zurih Türk Konsolosu Muavini Sema Coşaroğlunu ve İsviçre Türk Diyanet Vakfı Genel Müdürü Zafer Terkeli'yi ziyaret etti.Ziyaret esnasında çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Sema Coşaroğlu  ve Zafer Terkeli Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın yapmış olduğu bu ziyareti için Teşekkür ederek memnun olduklarını ifade ettiler.

Nevşehir HABERİ