ZONGULDAK'IN EN KISKANILAN BAHÇELERİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 10:38, Güncelleme: 09.07.2020 - 10:38
 

ZONGULDAK'IN EN KISKANILAN BAHÇELERİ

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen 'En Güzel Balkon ve Bahçe" yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.
Zonguldak Belediyesi tarafından çevre bilinci oluşturmak ve yeşile olan duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlenen 'En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması'nda ilk üçe giren katılımcılar Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarafından ziyaret edildi. Katılımcılara çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyaretlerde gösterilen misafirperverlik ve hazırlanmış olan birbirinden güzel ikramlar nedeniyle memnuniyet duyan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tüm katılımcılara nezaketleri için teşekkür etti. Zonguldaklılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Alan'a ve tüm Zonguldak Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen 'En Güzel Balkon ve Bahçe" yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.

Zonguldak Belediyesi tarafından çevre bilinci oluşturmak ve yeşile olan duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlenen 'En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması'nda ilk üçe giren katılımcılar Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarafından ziyaret edildi.

Katılımcılara çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyaretlerde gösterilen misafirperverlik ve hazırlanmış olan birbirinden güzel ikramlar nedeniyle memnuniyet duyan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tüm katılımcılara nezaketleri için teşekkür etti.

Zonguldaklılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Alan'a ve tüm Zonguldak Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.