ZONGULDAK'DA BELEDİYE İŞÇİLERİNE ZAM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2020 - 01:22, Güncelleme: 05.07.2020 - 01:22
 

ZONGULDAK'DA BELEDİYE İŞÇİLERİNE ZAM

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, belediye işçilerine yönelik Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli iş sözleşmesine imzayı attı.
Zonguldak'da Belediye Personel Limited Şirketi ile Belediye-İş Sendikası arasında Mayıs 2019 -Mayıs 2021 dönemini kapsayan ve taşerondan şirket bünyesine geçen personeller için 01.07.2020 tarihi itibariyle uygulanacak toplu sözleşmenin ücret maddesinde taraflar arasında ek protokol yapılarak iyileştirmeler yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan imza sonrası yaptığı açıklamasında, "Belediye-İş Sendikası ile Personel Limited Şirketinde çalışmakta olan işçilerimizin ücretlerinde mevcut imkanlar dahilinde iyileştirme yaparak toplu iş sözleşmemizi gerçekleştirdik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.  
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, belediye işçilerine yönelik Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli iş sözleşmesine imzayı attı.

Zonguldak'da Belediye Personel Limited Şirketi ile Belediye-İş Sendikası arasında Mayıs 2019 -Mayıs 2021 dönemini kapsayan ve taşerondan şirket bünyesine geçen personeller için 01.07.2020 tarihi itibariyle uygulanacak toplu sözleşmenin ücret maddesinde taraflar arasında ek protokol yapılarak iyileştirmeler yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan imza sonrası yaptığı açıklamasında, "Belediye-İş Sendikası ile Personel Limited Şirketinde çalışmakta olan işçilerimizin ücretlerinde mevcut imkanlar dahilinde iyileştirme yaparak toplu iş sözleşmemizi gerçekleştirdik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.