ZONGULDAK'A HİÇ YAKIŞMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 13:39

ZONGULDAK'A HİÇ YAKIŞMADI

​​​​​​​Dr. Ömer Selim Alan Başkanlığındaki Zonguldak Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yaşanan görüntüler "Gönül Belediyeciliği olmazsa olmazımız" diyerek yoluna devam eden AK Parti'yi de derinden üzdü.
Türkiye; Dr. Selim Alan Başkanlığındaki Zonguldak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaşanan 'saygısızlık' görüntülerini konuşmaya devam ediyor. Cumhuriyetin ilk vilayeti olarak bilinen Zonguldak'ta 2014 yılında yaşanan facianın ardından ikinci kez gündeme gelen görüntülerde protokol üyelerine üstü tenteli bölgede koltuk ayrılırken, gazilere ise üstü açık bir alanda plastik sandalye uygun görüldü. YAŞANANLARDAN AK PARTİ BÜYÜK RAHATIZLIK DUYDU Muhaletef partilerinin sosyal medyada yorumlarla paylaştığı görüntülerden en büyük üzüntüyü Gönül Belediyeciliğinin yaygınlaştırılmasını hedefleyen AK Parti Ailesi gördü. AK Parti içinde 'kabul edilmez' şeklinde yorumlanan görüntüler büyük üzüntü ile karşılandı. Başkent Ankara'ya kadar yansıyan görüntüler parti içinde günün en çok eleştirilen fotoğraf karesi oldu. (www.akbelediyeler.com)     VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055

YAŞANANLARDAN AK PARTİ BÜYÜK RAHATIZLIK DUYDU

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE: