YOZGAT'TA BİR DEVRİN SONU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 16:05, Güncelleme: 20.09.2020 - 16:05
 

YOZGAT'TA BİR DEVRİN SONU

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'nin girişimleriyle çözümlenen Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde çalışmalar başladı.
Hafta başında Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde sona doğru gelindiği müjdesini veren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, soluğu yine bölgede aldı. Uzun zamandan bu yana projenin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Celal Köse yine projenin uygulanacağı bölgeye giderek çalışmaları inceledi. Başkan Köse meydanda yaptığı değerlendirmesinde "Göreve geldiğimiz günden bugüne yoğun Ankara temaslarımız karşılığını verdi. Şehrimizin en gözde yerinde yıllardır harabe bir şekilde duran çözülemez denilen Çapanoğlu Büyük Cami Çevresinde ki düğümü biz çözdük, çalışmalara başladık. Yaklaşık 10 bin metre karelik alanda 20 Milyon Liralık VİZYON bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yapacağımız diğer VİZYON projelerle de Yozgat'ı daha ileriye taşıyacak, memleketimize değer katacağız" dedi. Başkan Köse hafta başında da TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesinde yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirmişti. Proje kapsamında, 270 Araçlık Kapalı Otopark, Yeni Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Aşevi, Havuz Sistemleri, Hocalar Kahvesi ve diğer eserleri Yozgatlılara kazandırılacak. (www.akbelediyeler.com)
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'nin girişimleriyle çözümlenen Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde çalışmalar başladı.

Hafta başında Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde sona doğru gelindiği müjdesini veren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, soluğu yine bölgede aldı. Uzun zamandan bu yana projenin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Celal Köse yine projenin uygulanacağı bölgeye giderek çalışmaları inceledi.

Başkan Köse meydanda yaptığı değerlendirmesinde "Göreve geldiğimiz günden bugüne yoğun Ankara temaslarımız karşılığını verdi. Şehrimizin en gözde yerinde yıllardır harabe bir şekilde duran çözülemez denilen Çapanoğlu Büyük Cami Çevresinde ki düğümü biz çözdük, çalışmalara başladık. Yaklaşık 10 bin metre karelik alanda 20 Milyon Liralık VİZYON bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yapacağımız diğer VİZYON projelerle de Yozgat'ı daha ileriye taşıyacak, memleketimize değer katacağız" dedi.

Başkan Köse hafta başında da TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesinde yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirmişti. Proje kapsamında, 270 Araçlık Kapalı Otopark, Yeni Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Aşevi, Havuz Sistemleri, Hocalar Kahvesi ve diğer eserleri Yozgatlılara kazandırılacak.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.