YOZGATLI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2020 - 14:35, Güncelleme: 27.12.2020 - 14:35
 

YOZGATLI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, gençlere yönelik eğitim projelerine desteklerini devam ettireceklerini söyledi.
Yozgat Valiliği bünyesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Stratejisinde Etkin Roller Projesi (ESER) tanıtım toplantısı Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı. Valilik önderliğinde, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü takibinde, Yozgat Belediyesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve STK destekleriyle yapılan proje ile yenilikçi, sürdürülebilir, geliştirilebilir ve izlenebilir bir eğitim modeli amaçlanılıyor. 2023 EĞİTİM VİZYONLARINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ Tanıtım toplantısında konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı “ESER; 2023 Eğitim Vizyonuna yönelik, stratejik etkin rol olmak amacıyla oluşturulmuş yenilikçi ve dinamik yol rehberidir” dedi. Yazıcı; “Eğitimin yapı, hedef, işlev ve süreç boyutları ile ilgili olarak  İlimizde yapılan çalışmaların arzu edilen düzeye çıkarılmasının elzem ve öncelikli bir husus olduğu bilincinden hareketle faaliyetlerimiz  devam etmektedir” dedi. Proje ile Yozgat’ın 2023 eğitim vizyonlarına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise Yozgat Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti; “Başarı Yozgat’tan Eser projesinin yapılmasında himayesi olan herkese teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz zaman çocuklarımıza evlerinde aileleri, okulda öğretmenleri, sokakta da biz sahip çıkmak zorundayız dedik. Bununla birlikte lokasyonu en güzel yerde olan eski  askerlik şube binasını gençler için proje ile birlikte robotik kodlamanın olduğu kendilerini geliştirebilecek bir mekân haline getirdik. İnşallah açılışını iki ay içinde yapacağız. Kültür merkezi eksikliğini düşündük. Valimiz destek oldu. 4 bin metrekare kapalı alanı olan içinde salon sporları geniş okuma alanları olan son sistem kültür merkezi ve kütüphane inşaatına başlayacağız.” SEVDAMIZ EĞİTİM Son olarak tanıtım toplantısında söz alan Vali Ziya Polat, Yozgat’ta göreve başladığı ilk günden bu taraf eğitim için ne yapılabilir düşüncesi ile hareket ettiklerini söyledi.  Akademik başarının her zaman elde edilebileceğini ancak asıl amacın ‘iyi insan’ yetiştirmek olduğunu kaydeden Valimiz Polat, “Bizim amacımız sadece akademik başarı değil. Bizim yalnızca akademik başarısı olan insana değil aynı zamanda iyi, ahlaklı insanlara da ihtiyacımız var” dedi. (Kaynak: Yozgat Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, gençlere yönelik eğitim projelerine desteklerini devam ettireceklerini söyledi.

Yozgat Valiliği bünyesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Stratejisinde Etkin Roller Projesi (ESER) tanıtım toplantısı Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı. Valilik önderliğinde, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü takibinde, Yozgat Belediyesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve STK destekleriyle yapılan proje ile yenilikçi, sürdürülebilir, geliştirilebilir ve izlenebilir bir eğitim modeli amaçlanılıyor.

2023 EĞİTİM VİZYONLARINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

Tanıtım toplantısında konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı “ESER; 2023 Eğitim Vizyonuna yönelik, stratejik etkin rol olmak amacıyla oluşturulmuş yenilikçi ve dinamik yol rehberidir” dedi. Yazıcı; “Eğitimin yapı, hedef, işlev ve süreç boyutları ile ilgili olarak  İlimizde yapılan çalışmaların arzu edilen düzeye çıkarılmasının elzem ve öncelikli bir husus olduğu bilincinden hareketle faaliyetlerimiz  devam etmektedir” dedi. Proje ile Yozgat’ın 2023 eğitim vizyonlarına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise Yozgat Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti; “Başarı Yozgat’tan Eser projesinin yapılmasında himayesi olan herkese teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz zaman çocuklarımıza evlerinde aileleri, okulda öğretmenleri, sokakta da biz sahip çıkmak zorundayız dedik. Bununla birlikte lokasyonu en güzel yerde olan eski  askerlik şube binasını gençler için proje ile birlikte robotik kodlamanın olduğu kendilerini geliştirebilecek bir mekân haline getirdik. İnşallah açılışını iki ay içinde yapacağız. Kültür merkezi eksikliğini düşündük. Valimiz destek oldu. 4 bin metrekare kapalı alanı olan içinde salon sporları geniş okuma alanları olan son sistem kültür merkezi ve kütüphane inşaatına başlayacağız.”

SEVDAMIZ EĞİTİM

Son olarak tanıtım toplantısında söz alan Vali Ziya Polat, Yozgat’ta göreve başladığı ilk günden bu taraf eğitim için ne yapılabilir düşüncesi ile hareket ettiklerini söyledi.  Akademik başarının her zaman elde edilebileceğini ancak asıl amacın ‘iyi insan’ yetiştirmek olduğunu kaydeden Valimiz Polat, “Bizim amacımız sadece akademik başarı değil. Bizim yalnızca akademik başarısı olan insana değil aynı zamanda iyi, ahlaklı insanlara da ihtiyacımız var” dedi.

(Kaynak: Yozgat Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.