YOZGAT ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 11.08.2020 - 15:37

YOZGAT ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, belediye ekiplerinin mahallelerde yapacağı çalışmalar öncesinde, bölgedeki esnafın görüşlerini alarak hareket ediyor.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, kentte yaptığı çalışmalarla halkın gönlünü fethediyor. Belediye çalışmalarını halkın görüşleri doğrultusunda ortak akılla yürüten Başkan Köse, bu uygulamasından dolayı kentte yaşayan tüm insanların takdirini topluyor. BAŞKAN KÖSE ESNAFIN GÖRÜŞLERİNİ ALDI Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Mutafoğlu Mahallesi Salimbey Caddesi’ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Belediyenin mahallelerinde yapacağı çalışmaları öncesinde bölgede bulunan esnaflarla istişare eden Başkan Köse, “Görüşlerini aldık, önerilerini dinledik. Ortak akılla Yozgat’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN KÖSE ESNAFIN GÖRÜŞLERİNİ ALDI