YOZGAT DEĞİŞİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 14.09.2020 - 12:14
 

YOZGAT DEĞİŞİYOR

​​​​​​​Yozgat son yılların en büyük değişim ve gelişimini yaşıyor. Gelişimin mimarı Başkan Celal Köse, makam edindiği Yozgat sokaklarında vatandaşların taleplerine göre çalışmaları yönlendiriyor.
Celal Köse Başkanlığındaki Yozgat Belediyesi, vatandaşına hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Gerek pandemi dönemindeki hassasiyeti gerekse kurumsal projeleri ile her geçen gün Yozgat'a artı değerler kazandıran Yozgat Belediyesi, son olarak Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde sona doğru geldi. Uzun zamandan bu yana projenin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Celal Köse önceki gün projenin uygulanacağı bölgeye giderek yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildiği müjdesini verdi.   Başkan Köse yaptığı değerlendirmesinde "Enkaz kalkıyor Yozgat'ımız yeni yaşam alanına kavuşuyor. İhalesi TOKİ tarafından yapılan, Çapanoğlu Büyük Camii Çevre düzenleme projemizde yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. Proje kapsamında, 270 Araçlık Kapalı Otopark, Yeni Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Aşevi, Havuz Sistemleri, Hocalar Kahvesi ve diğer eserleri Yozgatlı hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" dedi.  BAŞKAN KÖSE'DEN PANDEMİ UYARISI Başkan Köse saha temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek pandemi sürecinde hassassiyet çağrısını yineledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Köse, belediyenin son dönemlerde koronavirüs denetimlerini en üst seviyeye çıkardığını da sözlerine ekledi. Başkan Köse, vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Gün içerisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Köse, yaklaşımı ile Yozgatlılardan tam not aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yozgat son yılların en büyük değişim ve gelişimini yaşıyor. Gelişimin mimarı Başkan Celal Köse, makam edindiği Yozgat sokaklarında vatandaşların taleplerine göre çalışmaları yönlendiriyor.

Celal Köse Başkanlığındaki Yozgat Belediyesi, vatandaşına hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Gerek pandemi dönemindeki hassasiyeti gerekse kurumsal projeleri ile her geçen gün Yozgat'a artı değerler kazandıran Yozgat Belediyesi, son olarak Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi'nde sona doğru geldi. Uzun zamandan bu yana projenin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Celal Köse önceki gün projenin uygulanacağı bölgeye giderek yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildiği müjdesini verdi.  

Başkan Köse yaptığı değerlendirmesinde "Enkaz kalkıyor Yozgat'ımız yeni yaşam alanına kavuşuyor. İhalesi TOKİ tarafından yapılan, Çapanoğlu Büyük Camii Çevre düzenleme projemizde yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. Proje kapsamında, 270 Araçlık Kapalı Otopark, Yeni Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Aşevi, Havuz Sistemleri, Hocalar Kahvesi ve diğer eserleri Yozgatlı hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" dedi. 

BAŞKAN KÖSE'DEN PANDEMİ UYARISI

Başkan Köse saha temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek pandemi sürecinde hassassiyet çağrısını yineledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Köse, belediyenin son dönemlerde koronavirüs denetimlerini en üst seviyeye çıkardığını da sözlerine ekledi. Başkan Köse, vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Gün içerisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Köse, yaklaşımı ile Yozgatlılardan tam not aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.