YOZGAT BELEDİYESİ İŞÇİSİNİ DÜŞÜNÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 15:08, Güncelleme: 19.11.2020 - 15:08
 

YOZGAT BELEDİYESİ İŞÇİSİNİ DÜŞÜNÜYOR

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, pandemi sürecinde görev yapan belediye personeline 700 TL ödeme yapılacağını duyurdu.
Korona virüs salgınına karşı ilk günden aldığı yayılmayı önleyici tedbirlerle vatandaş sağlığını güvenceye almak adına mesai yapan Belediye Başkanı Celal Köse, sahada görev yapan belediye personellerini sevindirecek bir karar aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Köse, "Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yalnızca Türkiye değil, yalnızca Yozgat değil, tüm dünya sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntıyı aşmanın tek formülü var. Mümkün olduğu kadar virüsün yayılmasını azaltmak gerekiyor. Bundan sonraki süreçte bize düşen görev, yaptığımız işin en iyisini en düzgün bir şekilde yapabilmektir. Bizler, iyi günde ve kötü günde hemşehrilerimize hizmet etmekle mükellefiz. Allah razı olsun belediye personelimiz, verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyor. Bugün, 'kuru kuruya da teşekkür olmaz' diyoruz. Bu aydan itibaren görev yapan bütün arkadaşlarımızın tamamında bu olağan üstü hal devam ettiği müddetçe, bu salgın ile ilgili faaliyetler devam ettiği müddetçe maaşlarına 700 TL brüt olarak destek vereceğiz. İnşallah el birliği ile bu süreci atlatacağız. Allah, yar ve yardımcımız olsun" dedi. (Kaynak: Yozgat Belediyesi Basın Müdürlüğü)  
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, pandemi sürecinde görev yapan belediye personeline 700 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Korona virüs salgınına karşı ilk günden aldığı yayılmayı önleyici tedbirlerle vatandaş sağlığını güvenceye almak adına mesai yapan Belediye Başkanı Celal Köse, sahada görev yapan belediye personellerini sevindirecek bir karar aldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Köse, "Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yalnızca Türkiye değil, yalnızca Yozgat değil, tüm dünya sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntıyı aşmanın tek formülü var. Mümkün olduğu kadar virüsün yayılmasını azaltmak gerekiyor. Bundan sonraki süreçte bize düşen görev, yaptığımız işin en iyisini en düzgün bir şekilde yapabilmektir. Bizler, iyi günde ve kötü günde hemşehrilerimize hizmet etmekle mükellefiz. Allah razı olsun belediye personelimiz, verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyor. Bugün, 'kuru kuruya da teşekkür olmaz' diyoruz. Bu aydan itibaren görev yapan bütün arkadaşlarımızın tamamında bu olağan üstü hal devam ettiği müddetçe, bu salgın ile ilgili faaliyetler devam ettiği müddetçe maaşlarına 700 TL brüt olarak destek vereceğiz. İnşallah el birliği ile bu süreci atlatacağız. Allah, yar ve yardımcımız olsun" dedi.

(Kaynak: Yozgat Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.