YOZGAT, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 20:40, Güncelleme: 29.07.2020 - 20:40
 

YOZGAT, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Yozgat Belediyesi, pandemiden korunma tedbirleri ve Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Kent genelinde periyodik olarak salgına karşı yıkama ve dezenfekte çalışması yürüten Yozgat Belediyesi’ne bağlı Temizlik Müdürlüğü ekipleri, şehirde girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına devam eden ekipler,  cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışmalarında bulundu. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerim, bayram öncesi salgına karşı İlaçlama Ekiplerimiz şehrimizi karış karış ilaçlayarak önlemleri arttırıyor. Sizlerin de MASKE+MESAFE+HİJYEN kurallarına riayet ederek, hem kendinizi hem de ailenizi korumanız oldukça önemlidir” ifadelerine yer verdi.  
Yozgat Belediyesi, pandemiden korunma tedbirleri ve Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde periyodik olarak salgına karşı yıkama ve dezenfekte çalışması yürüten Yozgat Belediyesi’ne bağlı Temizlik Müdürlüğü ekipleri, şehirde girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor.

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına devam eden ekipler,  cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışmalarında bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerim, bayram öncesi salgına karşı İlaçlama Ekiplerimiz şehrimizi karış karış ilaçlayarak önlemleri arttırıyor. Sizlerin de MASKE+MESAFE+HİJYEN kurallarına riayet ederek, hem kendinizi hem de ailenizi korumanız oldukça önemlidir” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.