YOK BÖYLE SEVGİ SELİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 15:23, Güncelleme: 02.03.2021 - 15:23
 

YOK BÖYLE SEVGİ SELİ

​​​​​​​Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı'nın pazar alış verişi yapmak için gittiği semt pazarındaki sevgi gösterileri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.
Görevinden istifa eden Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı uzun bir süre sonra tekrardan halkın arasına karışarak vatandaşlarla özlem giderdi. Tepkilere neden olan istifasının ardından bugün gün içerisinde pazar alış verişi yapmak için semt pazarına giden Eski Başkan Arı'ya yönelik sevgi seli alış veriş yapmak için gelen vatandaşların da dikkatini çekti. Pazarda Eski Başkan Rasim Arı'yı gören vatandaşlar Arı ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışırken, Rasim Arı sevgi seli karşısında hem mutluluk hem de duygu dolu anlar yaşadı. ALIŞ VERİŞİNİ TAMAMLAYAMADI Yaşadıkları karşısında alış verişini bir türlü tamamlayamayan Rasim Arı, kendisine yönelik sevgi selinde bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Pazarcıların da tezgahlarını bırakarak Eski Başkan Arı'nın yanına gitmesi ile satıcı bulamayan vatandaşlar zaman zaman zorluk yaşadı. Tüm yaşananlara rağmen "Her şey Başkan Arı için değer" ifadelerini kullanan vatandaşlara, pazar esnafı da destek verdi. "Nevşehir Seninle Gurur Duyuyor" sloganları ile pazarı terk eden Başkan Arı'nın evine eli boş döndüğü görüldü. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı'nın pazar alış verişi yapmak için gittiği semt pazarındaki sevgi gösterileri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Görevinden istifa eden Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı uzun bir süre sonra tekrardan halkın arasına karışarak vatandaşlarla özlem giderdi. Tepkilere neden olan istifasının ardından bugün gün içerisinde pazar alış verişi yapmak için semt pazarına giden Eski Başkan Arı'ya yönelik sevgi seli alış veriş yapmak için gelen vatandaşların da dikkatini çekti. Pazarda Eski Başkan Rasim Arı'yı gören vatandaşlar Arı ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışırken, Rasim Arı sevgi seli karşısında hem mutluluk hem de duygu dolu anlar yaşadı.

ALIŞ VERİŞİNİ TAMAMLAYAMADI

Yaşadıkları karşısında alış verişini bir türlü tamamlayamayan Rasim Arı, kendisine yönelik sevgi selinde bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Pazarcıların da tezgahlarını bırakarak Eski Başkan Arı'nın yanına gitmesi ile satıcı bulamayan vatandaşlar zaman zaman zorluk yaşadı. Tüm yaşananlara rağmen "Her şey Başkan Arı için değer" ifadelerini kullanan vatandaşlara, pazar esnafı da destek verdi. "Nevşehir Seninle Gurur Duyuyor" sloganları ile pazarı terk eden Başkan Arı'nın evine eli boş döndüğü görüldü.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.