YEŞİLYURT'TA SIKI ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 16:05, Güncelleme: 05.08.2020 - 16:05
 

YEŞİLYURT'TA SIKI ÇALIŞMA DÖNEMİ

​​​​​​​Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Malatya'nın AK Belediyecilikte başarılı adreslerinden Yeşilyurt'ta, Mehmet Çınar başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri içerisinde bulunduğumuz yaz döneminde asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve kırsal bölgelerde vatandaşların talep yoğunluğuna göre çalışmalarını yönlendiren Yeşilyurt Belediyesi'nin Duruldu ve Çayırköy Mahallelerinde sathi kaplama ve stabilize yol uygulaması hızla sürüyor. Vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşarak günün ilk saatleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Çınar teknik ekipten bilgiler aldı. Kırsal bölgelerde yaşanan taleplere ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Mehmet Çınar, temasları sırasında vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Başkan Çınar, temaslarının ardından 2020 Yılı Planlaması dahilinde yol yapım ve bakım çalışmalarının devam edeceğinin altını çizerek " Bilgi, tecrübe, şevk ve heyecanla, hemşehrilerimize hizmet aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya'nın AK Belediyecilikte başarılı adreslerinden Yeşilyurt'ta, Mehmet Çınar başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri içerisinde bulunduğumuz yaz döneminde asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve kırsal bölgelerde vatandaşların talep yoğunluğuna göre çalışmalarını yönlendiren Yeşilyurt Belediyesi'nin Duruldu ve Çayırköy Mahallelerinde sathi kaplama ve stabilize yol uygulaması hızla sürüyor.

Vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşarak günün ilk saatleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Çınar teknik ekipten bilgiler aldı. Kırsal bölgelerde yaşanan taleplere ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Mehmet Çınar, temasları sırasında vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Başkan Çınar, temaslarının ardından 2020 Yılı Planlaması dahilinde yol yapım ve bakım çalışmalarının devam edeceğinin altını çizerek " Bilgi, tecrübe, şevk ve heyecanla, hemşehrilerimize hizmet aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.