Yeşilyurt'ta merkez ve kırsal ayrımı yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 14:18, Güncelleme: 08.09.2020 - 14:18
 

Yeşilyurt'ta merkez ve kırsal ayrımı yok

​​​​​​​Mehmet Çınar Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi ekipleri Karahan Mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Malatya Yeşilyurt'ta İçe Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İlçeye alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Yeşilyurt Belediyesi, yaz dönemi sonuna doğru yol sorunu tespit ettiği güzergahlarda çalışmalarını yoğunlaştı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fen İşleri ekiplerinin Karahan Mahallesinde sathi kaplama öncesi başlatılan stabilize malzeme serim çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yol çalışmalarının ilçenin diğer bölgelerinde de devam ettiğini belirten Başkan Çınar, " Mahallelerimiz Değişiyor, Yeşilyurt’umuz Gelişiyor" dedi. Başkan Çınar ve Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Karahan Mahallesi sakinleri kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çınar'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Çınar Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi ekipleri Karahan Mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Malatya Yeşilyurt'ta İçe Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İlçeye alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Yeşilyurt Belediyesi, yaz dönemi sonuna doğru yol sorunu tespit ettiği güzergahlarda çalışmalarını yoğunlaştı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fen İşleri ekiplerinin Karahan Mahallesinde sathi kaplama öncesi başlatılan stabilize malzeme serim çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yol çalışmalarının ilçenin diğer bölgelerinde de devam ettiğini belirten Başkan Çınar, " Mahallelerimiz Değişiyor, Yeşilyurt’umuz Gelişiyor" dedi.

Başkan Çınar ve Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Karahan Mahallesi sakinleri kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çınar'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.