Yeşilyurt'ta Kentsel Dönüşüm Uygulamaları Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 00:20, Güncelleme: 28.11.2020 - 00:20

Yeşilyurt'ta Kentsel Dönüşüm Uygulamaları Devam Ediyor

​​​​​​​Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bölgesinde incelemelerde bulundu.
Malatya Yeşilyurt'ta Kentsel Dönüşüm uygulamalarına hassasiyetle yaklaşan Başkan Mehmet Çınar, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bölgesinde incelemelerde bulundu. Beraberinde Yeşiltepe Muhtarları ile bölgeye giden Başkan Çınar, uygulamaların takipçisi olduğunu söyledi. Uydu görüntüleri üzerinde muhtarlara çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Çınar, amaçlarının yaşanabilir şehirler oluşturmak olduğunu belirtti. Kurumsal olarak Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Çınar, temasları sırasında muhtarların talep ve önerilerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Vatandaşı odak alan çalışmalarında talep ve önerilere hassasiyet yaklaştıklarını ve bu yönde rota belirlediklerini ifade eden Başkan Çınar, "Hizmet Bizim İşimiz. Çünkü şehrimizi seviyoruz. Yeşilyurtlu vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz" dedi. Başkan Çınar bölgedeki temaslarının ardından ilçe genelinde hizmete sunulan yeni işyerlerinin açılışına katılarak esnafa 'hayırlı işler' temennisinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)

(www.akbelediyeler.com