Yeşilyurtlu gençler çok şanslı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 13.08.2020 - 11:37
 

Yeşilyurtlu gençler çok şanslı

Malatya Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, gençlere yönelik eğitim ve sportif yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TEKNOFEST Uçan Araba Proje Yarışmasında ‘HUMA’ isimli uçan arabayla finale kalan Selahattin Eyyubi Fen ve Sosyal Bilimler İmam Hatip Lisesi 'ANATOLIA' takımını makamında ağırlayıp, altınla ödüllendirdi. Takımının danışman heyetini ve gençleri tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareket’ sloganıyla her yıl 16 ile 22 Eylül günleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına Yeşilyurt Belediyesininde üye olduğu, gençlerin hidrojen enerjisi ile sıfır emisyon değerine sahip ‘HUMA’ isimli araç üretmesinin de bu döneme denk gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, oldukça keyifli geçen ziyaretin sonunda misafirlerine altın hediye etti. HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI Başkan Çınar gün içerisinde Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadı. Yeşilyurt Belediyesinin sportif yatırımlar kapsamında Dilek mahallesinde hizmete sunduğu ve Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden futbolcu Mesut Özil’in adının verildiği Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış etkinliğine; Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül, antrenörler, futbolcular ve mahalle sakinleri katıldı. 'ERDEM OKULLARI' PROJESİ YAYGINLAŞTIRILIYOR Öte yandan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçe Müftülüğüyle ortaklaşa başlattıkları ‘Erdem Okulları’ projesini Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezi ile Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezinde vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. ‘Erdem Okulları’ projesiyle çocukların zihinsel, ruhsal, kişisel, sosyal ve psikolojik yönden en doğru şekilde yetişmelerine katkı sunduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "İlçe Müftülüğümüzle işbirliği halinde 2019 yılında başlattığımız ‘Erdem Okulları’ projemizi yaygınlaştırıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak dinini, vatanını ve milletini seven, örf, adet ve geleneklerine sıkı sıkıya bağlı, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgiyle bakan erdemli ve bilgili nesiller yetiştirilmesine ciddi önem veriyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Malatya Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, gençlere yönelik eğitim ve sportif yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TEKNOFEST Uçan Araba Proje Yarışmasında ‘HUMA’ isimli uçan arabayla finale kalan Selahattin Eyyubi Fen ve Sosyal Bilimler İmam Hatip Lisesi 'ANATOLIA' takımını makamında ağırlayıp, altınla ödüllendirdi.

Takımının danışman heyetini ve gençleri tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareket’ sloganıyla her yıl 16 ile 22 Eylül günleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına Yeşilyurt Belediyesininde üye olduğu, gençlerin hidrojen enerjisi ile sıfır emisyon değerine sahip ‘HUMA’ isimli araç üretmesinin de bu döneme denk gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, oldukça keyifli geçen ziyaretin sonunda misafirlerine altın hediye etti.

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Başkan Çınar gün içerisinde Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadı.

Yeşilyurt Belediyesinin sportif yatırımlar kapsamında Dilek mahallesinde hizmete sunduğu ve Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden futbolcu Mesut Özil’in adının verildiği Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış etkinliğine; Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül, antrenörler, futbolcular ve mahalle sakinleri katıldı.

'ERDEM OKULLARI' PROJESİ YAYGINLAŞTIRILIYOR

Öte yandan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçe Müftülüğüyle ortaklaşa başlattıkları ‘Erdem Okulları’ projesini Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezi ile Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezinde vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

‘Erdem Okulları’ projesiyle çocukların zihinsel, ruhsal, kişisel, sosyal ve psikolojik yönden en doğru şekilde yetişmelerine katkı sunduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "İlçe Müftülüğümüzle işbirliği halinde 2019 yılında başlattığımız ‘Erdem Okulları’ projemizi yaygınlaştırıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak dinini, vatanını ve milletini seven, örf, adet ve geleneklerine sıkı sıkıya bağlı, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgiyle bakan erdemli ve bilgili nesiller yetiştirilmesine ciddi önem veriyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.