YEREL KALKINMADA BESNİ ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 18.08.2020 - 11:37
 

YEREL KALKINMADA BESNİ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Besni'de Başkan Eyyüp Mehmet Emre; SOGEP Programı kapsamında 100 kadının daha istihdam edileceği müjdesini verdi.
AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinin birbiri ardına hayat bulduğu Adıyaman Besni'de Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre ilçe halkına bir müjde daha verdi. Kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalığın tanındığı ve kurumsal atılan her adımda kadınları ve çocukları düşünerek planlamalar yapan Başkan Eyyüp Mehmet Emre, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında 100 kadının daha istihdam edileceğini duyurdu. Başkan Emre yaptığı değerlendirmesinde "SOGEP Programı kapsamında Dokuyan Eller Projesini hayata geçiriyoruz. Besni'mizin kültür kodlarını yansıtan motifler el dokuma halılarında yeniden canlanacak ve 100 emekçi kadınımız bu sayede aile bütçesine katkı sunacak. Projenin ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank olmak üzre emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Besni'de yerel kalkınma ve istihdamda hızlandırıcı rol üstlenen Başkan Emre'nin girişimleri Başkent Ankara tarafından da yakından takip edilerek desteklenmeye devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni'de Başkan Eyyüp Mehmet Emre; SOGEP Programı kapsamında 100 kadının daha istihdam edileceği müjdesini verdi.

AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinin birbiri ardına hayat bulduğu Adıyaman Besni'de Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre ilçe halkına bir müjde daha verdi. Kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalığın tanındığı ve kurumsal atılan her adımda kadınları ve çocukları düşünerek planlamalar yapan Başkan Eyyüp Mehmet Emre, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında 100 kadının daha istihdam edileceğini duyurdu.

Başkan Emre yaptığı değerlendirmesinde "SOGEP Programı kapsamında Dokuyan Eller Projesini hayata geçiriyoruz. Besni'mizin kültür kodlarını yansıtan motifler el dokuma halılarında yeniden canlanacak ve 100 emekçi kadınımız bu sayede aile bütçesine katkı sunacak. Projenin ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank olmak üzre emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Besni'de yerel kalkınma ve istihdamda hızlandırıcı rol üstlenen Başkan Emre'nin girişimleri Başkent Ankara tarafından da yakından takip edilerek desteklenmeye devam ediyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.