YAŞASIN URFALILAR! TESLİM OLMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2022 - 11:53, Güncelleme: 11.04.2022 - 11:53
 

YAŞASIN URFALILAR! TESLİM OLMADI

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü ile ilgili bir çok etkinlik düzenliyor.
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kurtuluş Günleri kapsamında çeşitli etkinliklerle kurtuluş gününü kutluyor. Tarihi Urfa Kalesine yansıtılan Kurtuluş temalı ışık ve lazer gösterisi izleyenleri büyüledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Dünya’nın en büyük doğal akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl’de ışık ve lazer gösterisi, havai fişek gösterisi ile vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Balıklıgöl platosunu dolduran binlerce kişi Mapping ışık ve lazer gösterisini ilgiyle izledi. Tarihi Urfa kalesine yansıtılan lazer gösterisinde Urfalıların kahramanlık destanı anlatıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vali Vekili Metin Esen, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda protokol üyelerinin de katıldığı etkinlikte Başkan Beyazgül’ün havai fişek butonuna basması ile birlikte gökyüzünde adeta görsel bir şölen yaşandı.  
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü ile ilgili bir çok etkinlik düzenliyor.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kurtuluş Günleri kapsamında çeşitli etkinliklerle kurtuluş gününü kutluyor. Tarihi Urfa Kalesine yansıtılan Kurtuluş temalı ışık ve lazer gösterisi izleyenleri büyüledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Dünya’nın en büyük doğal akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl’de ışık ve lazer gösterisi, havai fişek gösterisi ile vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Balıklıgöl platosunu dolduran binlerce kişi Mapping ışık ve lazer gösterisini ilgiyle izledi. Tarihi Urfa kalesine yansıtılan lazer gösterisinde Urfalıların kahramanlık destanı anlatıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vali Vekili Metin Esen, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda protokol üyelerinin de katıldığı etkinlikte Başkan Beyazgül’ün havai fişek butonuna basması ile birlikte gökyüzünde adeta görsel bir şölen yaşandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.