YANILMAZ'DAN ÇERMİK'E TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 08:26, Güncelleme: 27.01.2021 - 08:26
 

YANILMAZ'DAN ÇERMİK'E TAM NOT

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Diyarbakır'ın gelişen ilçesi Çermik'te temaslarda bulundu. 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Çermik'te bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Seçim dönemindeki vaatlerini birer birer gerçekleştirerek Çermik'teki değişimin mimarı haline gelen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, meclis üyelerinin de katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Çermik'teki yatırımların ve çalışmaların ele alındığı görüşmede Başkan Karamehmetoğlu, devam eden uygulamalarla ilgili bilgiler verdi. Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Başkan Karamehmetoğlu, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren projeleri birer birer hayata geçirdiklerini dile getirdi. Çermik için bu tür görüşmelerin önemine değinen Başkan Karamehmetoğlu, "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Mücahit Yanılmaz Belediyemizi Ziyaret Ettiler. Meclis üyelerimiz ile birlikte belediye çalışmalarımızı değerlendirdik. Değerli başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise "Belediye Meclis Üyelerimiz ile bir araya gelerek belediye çalışmalarımızı değerlendirdik.  Verimli bir toplantı oldu. Tüm AK kadrolara başarılı çalışmalarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Diyarbakır'ın gelişen ilçesi Çermik'te temaslarda bulundu. 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Çermik'te bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Seçim dönemindeki vaatlerini birer birer gerçekleştirerek Çermik'teki değişimin mimarı haline gelen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, meclis üyelerinin de katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Çermik'teki yatırımların ve çalışmaların ele alındığı görüşmede Başkan Karamehmetoğlu, devam eden uygulamalarla ilgili bilgiler verdi.

Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Başkan Karamehmetoğlu, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren projeleri birer birer hayata geçirdiklerini dile getirdi. Çermik için bu tür görüşmelerin önemine değinen Başkan Karamehmetoğlu, "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Mücahit Yanılmaz Belediyemizi Ziyaret Ettiler. Meclis üyelerimiz ile birlikte belediye çalışmalarımızı değerlendirdik. Değerli başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise "Belediye Meclis Üyelerimiz ile bir araya gelerek belediye çalışmalarımızı değerlendirdik.  Verimli bir toplantı oldu. Tüm AK kadrolara başarılı çalışmalarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.