YAKUTİYELİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2020 - 14:23, Güncelleme: 27.12.2020 - 14:23
 

YAKUTİYELİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

​​​​​​​Yakutiye Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri yeni bir farkındalık başlatarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreçte evlerinde kalan vatandaşlara kitaplar hediye etti.
Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi'nin eğitime ve sosyal yaşamın her alanına yönelik farkındalık çalışmaları devam ediyor. Eğitime yönelik her türlü desteği sunmaya devam eden Yakutiye Belediyesi'nde bu kez Gençlik Meclisi üyeleri yeni bir farkındalık çalışması ile takdirleri topladı. Gençlik Merkezi üyeleri başlattığı “evde kalıyoruz, evde okuyoruz” kampanyası ile sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreçte adreslere kadar giderek vatandaşlara kitaplar hediye etti. Başkan Uçar yaptığı değerlendirmesinde Gençlik Meclisi Üyelerini tebrik ederek "Yakutiye Belediyemiz Gençlik Meclisi Üyelerimiz pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında “evde kalıyoruz, evde okuyoruz” diyerek kitap dağıttılar. Kitap dostu gençlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Vatandaşlar da kitap dağıtımını düşünerek adreslerine kadar gelen Gençlik Meclisi Üyelerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Yakutiye Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri yeni bir farkındalık başlatarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreçte evlerinde kalan vatandaşlara kitaplar hediye etti.

Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi'nin eğitime ve sosyal yaşamın her alanına yönelik farkındalık çalışmaları devam ediyor. Eğitime yönelik her türlü desteği sunmaya devam eden Yakutiye Belediyesi'nde bu kez Gençlik Meclisi üyeleri yeni bir farkındalık çalışması ile takdirleri topladı. Gençlik Merkezi üyeleri başlattığı “evde kalıyoruz, evde okuyoruz” kampanyası ile sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreçte adreslere kadar giderek vatandaşlara kitaplar hediye etti.

Başkan Uçar yaptığı değerlendirmesinde Gençlik Meclisi Üyelerini tebrik ederek "Yakutiye Belediyemiz Gençlik Meclisi Üyelerimiz pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında “evde kalıyoruz, evde okuyoruz” diyerek kitap dağıttılar. Kitap dostu gençlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Vatandaşlar da kitap dağıtımını düşünerek adreslerine kadar gelen Gençlik Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.