VİRANŞEHİR'DEKİ HUSUMET BARIŞLA SON BULDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 14:34, Güncelleme: 03.03.2021 - 14:34
 

VİRANŞEHİR'DEKİ HUSUMET BARIŞLA SON BULDU

​​​​​​​Viranşehir'de iki aile arasında başlayan husumet Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri sonucu barışla sonuçlandı.
Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Şanlıurfa Viranşehir'den son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı. Viranşehir'de iki aile arasında başlayan husumet; Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek'in girişimleriyle barışla sonuçlandı. İlçeye bağlı Samanlı Mahallesinde ikamet eden Bozkurt aileleri arasında husumette taraflara seslenen Başkan Ekinci, barış kararından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Viranşehir'in her zaman barışla anılması gerektiğini belirten Başkan Ekinci, "Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Halil Peltek ile beraber aralarında husumet bulunan Bozkurt ailelerinin barış törenine katıldık. Viranşehir ilçemizin Kırsal Samanlı Mahallesinde akraba olan çok değerli Bozkurt aileleri arasında bulunan husumeti, ilçemizin kanaat önderleri ve girişimlerimiz sonucu barışla sonuçlandırdık. Barış kararı alan her iki ailemize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan görüşmelerin ardından aileler, Covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve mesafeye dikkat edilerek bir araya getirildi ve barıştırıldı. Belediye Başkanı Salih Ekinci, barış buluşmasında katılımcı herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program yapılan duaların ardından sona erdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir'de iki aile arasında başlayan husumet Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri sonucu barışla sonuçlandı.

Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Şanlıurfa Viranşehir'den son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı. Viranşehir'de iki aile arasında başlayan husumet; Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek'in girişimleriyle barışla sonuçlandı. İlçeye bağlı Samanlı Mahallesinde ikamet eden Bozkurt aileleri arasında husumette taraflara seslenen Başkan Ekinci, barış kararından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Viranşehir'in her zaman barışla anılması gerektiğini belirten Başkan Ekinci, "Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Halil Peltek ile beraber aralarında husumet bulunan Bozkurt ailelerinin barış törenine katıldık. Viranşehir ilçemizin Kırsal Samanlı Mahallesinde akraba olan çok değerli Bozkurt aileleri arasında bulunan husumeti, ilçemizin kanaat önderleri ve girişimlerimiz sonucu barışla sonuçlandırdık. Barış kararı alan her iki ailemize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan görüşmelerin ardından aileler, Covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve mesafeye dikkat edilerek bir araya getirildi ve barıştırıldı. Belediye Başkanı Salih Ekinci, barış buluşmasında katılımcı herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program yapılan duaların ardından sona erdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.