VİRANŞEHİR'DEKİ DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 11:26, Güncelleme: 16.02.2021 - 11:26
 

VİRANŞEHİR'DEKİ DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN

​​​​​​​Sosyal tesis sayısının giderek arttığı Viranşehir'de bu kez yapımı tamamlanan Tenis Kortu ve Sentetik Çim Halı saha açılışında geri sayım başladı.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, gençlere yönelik eğitim ve sportif alandaki yatırımları ile ön plana çıkan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tenis Kortu ve Sentetik Çim Halı sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Salih Ekinci ile Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci'nin eşlik ettiği heyet, açılış öncesi son hazırlıkların yapıldığı tesislerde vatandaşlarla birlikte gezinti gerçekleştirdi. Temaslarında Sarıbal mahallesi sakinlerinin de da talep ve önerileri dinlenirken, vatandaşlar Başkan Ekinci ve ekibinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirttiler. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, Vali Abdullah Erin'i Viranşehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Valimiz ve Kaymakamımız ile birlikte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sarıbal Mahallemizdeydik. Yapımı biten Sentetik Çim Halı sahasında kıymetli hemşehrilerimiz ile gayet keyifli bir futbol maçı oynadık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle ilçemize kazandırılan tesislerin, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Sosyal tesis sayısının giderek arttığı Viranşehir'de bu kez yapımı tamamlanan Tenis Kortu ve Sentetik Çim Halı saha açılışında geri sayım başladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, gençlere yönelik eğitim ve sportif alandaki yatırımları ile ön plana çıkan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tenis Kortu ve Sentetik Çim Halı sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Salih Ekinci ile Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci'nin eşlik ettiği heyet, açılış öncesi son hazırlıkların yapıldığı tesislerde vatandaşlarla birlikte gezinti gerçekleştirdi. Temaslarında Sarıbal mahallesi sakinlerinin de da talep ve önerileri dinlenirken, vatandaşlar Başkan Ekinci ve ekibinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirttiler. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, Vali Abdullah Erin'i Viranşehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Valimiz ve Kaymakamımız ile birlikte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sarıbal Mahallemizdeydik. Yapımı biten Sentetik Çim Halı sahasında kıymetli hemşehrilerimiz ile gayet keyifli bir futbol maçı oynadık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle ilçemize kazandırılan tesislerin, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.