VİRANŞEHİR'DE VERİMLİ ÇALIŞMA SEZONU

İlçeler 28.07.2022 - 11:07, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40
 

VİRANŞEHİR'DE VERİMLİ ÇALIŞMA SEZONU

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından Kırsal Mahallelere yönelik yürütülen yol yapım çalışmaları, aşırı sıcaklara rağmen tüm hızıyla devam ediyor.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sıcaklıkların 40 dereceyi geçtiği ilçede vatandaşların ulaşım ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla Kent genelindeki tüm yollarda bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü üst yapı çalışmaları kapsamında, Büyük Görümlü Mahallesi Koyuntepe ve Kervansaray Mahallesi Üzümlü sokak’ta stabilize yol çalışması başlattı.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.  Başkan Ekinci, “Halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerde bu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Belirli çalışma periyotları içerisinde diğer tüm kırsal mahallelere de aynı hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Bütün planlarımızı programlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak hizmetin gitmediği hiçbir yer bırakmayacağız" dedi. Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmalardan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından Kırsal Mahallelere yönelik yürütülen yol yapım çalışmaları, aşırı sıcaklara rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sıcaklıkların 40 dereceyi geçtiği ilçede vatandaşların ulaşım ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla Kent genelindeki tüm yollarda bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü üst yapı çalışmaları kapsamında, Büyük Görümlü Mahallesi Koyuntepe ve Kervansaray Mahallesi Üzümlü sokak’ta stabilize yol çalışması başlattı.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.  Başkan Ekinci, “Halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerde bu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Belirli çalışma periyotları içerisinde diğer tüm kırsal mahallelere de aynı hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Bütün planlarımızı programlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak hizmetin gitmediği hiçbir yer bırakmayacağız" dedi.

Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmalardan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.