Viranşehir'de spor camiası tek çatı altında

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 12:32, Güncelleme: 07.09.2020 - 12:32
 

Viranşehir'de spor camiası tek çatı altında

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Futbol Kulüp Başkanları ile görüşerek sporda da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilçede bulunan futbol kulüp Başkanları ile görüşerek, Yeni sezonda BAL Liginde mücadele verecek olan  Viranşehir Belediye spor için yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Viranşehir'de Belediye spor bu sezon BAL liginde  (Bölgeler arası lig) mücadele verecek. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci  Viranşehir Belediye spor için yapılacak çalışmalar için bir toplantı düzenledi. Viranşehir belediyesi toplantı salonunda yapılan görüşmeye Viranşehirspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış ve Takım Yöneticisi İsmail Aksu, Viranşehirgücü Kulüp Başkanı Ferhat Uzun, Sanayispor Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar, İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ahmet Saçıkırmızı, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Ekinci ve eski futbolcular, İbrahim Erol, Mahmut Görseloğlu, Mustafa Akmeşe ve Mahmut Çetin de katıldı. Başkan Ekinci, Viranşehir'in bu yıl BAL Liginde mücadele vereceğine dikkat çekerek, ilçe takımlarının  Viranşehir Belediye spor'a nasıl destek sunacağını  ve ilçe takımının başarısı için neler yapabileceklerini görüştü. Amaçlarının 3. Lig olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, tüm kulüplerden destek beklediğini söyledi.  Viranşehir Belediye Spor'un başarısının tüm ilçenin başarısı olacağını ifade eden Başkan Ekinci, tüm takımların kenetlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantıya katılan yöneticiler ve spor adamları ise yapılabilecek çalışmalar hakkında Başkan Ekinci'ye görüşlerini ifade ettiler. (Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Futbol Kulüp Başkanları ile görüşerek sporda da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilçede bulunan futbol kulüp Başkanları ile görüşerek, Yeni sezonda BAL Liginde mücadele verecek olan  Viranşehir Belediye spor için yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Viranşehir'de Belediye spor bu sezon BAL liginde  (Bölgeler arası lig) mücadele verecek. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci  Viranşehir Belediye spor için yapılacak çalışmalar için bir toplantı düzenledi.

Viranşehir belediyesi toplantı salonunda yapılan görüşmeye Viranşehirspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış ve Takım Yöneticisi İsmail Aksu, Viranşehirgücü Kulüp Başkanı Ferhat Uzun, Sanayispor Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar, İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ahmet Saçıkırmızı, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Ekinci ve eski futbolcular, İbrahim Erol, Mahmut Görseloğlu, Mustafa Akmeşe ve Mahmut Çetin de katıldı. Başkan Ekinci, Viranşehir'in bu yıl BAL Liginde mücadele vereceğine dikkat çekerek, ilçe takımlarının  Viranşehir Belediye spor'a nasıl destek sunacağını  ve ilçe takımının başarısı için neler yapabileceklerini görüştü. Amaçlarının 3. Lig olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, tüm kulüplerden destek beklediğini söyledi.  Viranşehir Belediye Spor'un başarısının tüm ilçenin başarısı olacağını ifade eden Başkan Ekinci, tüm takımların kenetlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantıya katılan yöneticiler ve spor adamları ise yapılabilecek çalışmalar hakkında Başkan Ekinci'ye görüşlerini ifade ettiler.

(Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.