VİRANŞEHİR'DE ÖNCELİK YAYALAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 14:29, Güncelleme: 14.09.2021 - 14:29

VİRANŞEHİR'DE ÖNCELİK YAYALAR

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için denetimlerini sürdürüyor.
Cadde ve sokaklarda yayaların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için denetimlerini arttıran Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerleri tarafından kaldırımlara bırakılan, görüntü kirliliğine yol açan ticari mallar, flama ve seyyar tabelaların kaldırılması uyarısında bulundu. Kaldırımları işgal eden işyeri sahiplerine söz konusu işgallerin belediye mevzuatına aykırı olduğunu uygun bir dille anlatan ekipler, uyarılara rağmen kaldırımları işgal eden esnaflara daha sonra yapılacak denetimlerde cezai işlem uygulanacağını belirtti. Kaldırımların işgal edilmemesi için sık sık uyarılarda bulunduklarını belirten Zabıta yetkilileri, “Tüm uyarılara rağmen kaldırım işgaline devam eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatıyoruz. Kaldırımların yayalar için yapıldığını unutmayalım. İşgal edildiği için vatandaşlarımız yollarda yürümek zorunda kalıyor. İnsanların hayatını tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yoktur” diye konuştu.