VİRANŞEHİR'DE MEMNUNİYET HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 11:11, Güncelleme: 14.01.2021 - 11:11
 

VİRANŞEHİR'DE MEMNUNİYET HAKİM

​​​​​​​Viranşehir'de Başkan Salih Ekinci, gecesini gündüzüne katarak ilçe halkının refahı için çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.
AK Birlikteliğin örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'da ilçe belediyelerinin; Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışması vatandaşa hizmet olarak yansımaya devam ediyor. Bu anlamda Viranşehir'in her alanda gelişmesi için girişimlerini sürdüren başarılı isim Başkan Salih Ekinci ile yerel yönetimde yeni bir sayfa açan Viranşehir'e yönelik uygulamalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Ekinci'nin son olarak kırsal mahallelere yönelik Büyükşehir Belediyesi'nden daha yoğun çalışma talebi de karşılık buldu.  Büyükşehir ekipleri Viranşehir'in Oğlakçı grup yolunda yol söküm çalışmalarını sürdürdü. Ardından asfaltlama yapılacak güzergahın tamamlanması ile bir sorunu daha aşacaklarını belirten Başkan Salih Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Büyükşehir Belediyemiz talebimiz ve girişimlerimiz sonucu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından deforme olan Oğlakçı grup yolunda yol söküm çalışmalarımız başlamıştır. Yol söküm çalışmalarından sonra asfalt serim çalışmalarımız başlayacaktır. Hayırlı olsun. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt’a kırsal mahallerimizde başlattığı yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sabır şehri Viranşehir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Viranşehirliler de ilçelerindeki çalışmalardan dolayı Başkan Salih Ekinci'ye ve Büyükşehir Belediyesi yönetimine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Viranşehir'de Başkan Salih Ekinci, gecesini gündüzüne katarak ilçe halkının refahı için çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.

AK Birlikteliğin örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'da ilçe belediyelerinin; Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışması vatandaşa hizmet olarak yansımaya devam ediyor. Bu anlamda Viranşehir'in her alanda gelişmesi için girişimlerini sürdüren başarılı isim Başkan Salih Ekinci ile yerel yönetimde yeni bir sayfa açan Viranşehir'e yönelik uygulamalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Ekinci'nin son olarak kırsal mahallelere yönelik Büyükşehir Belediyesi'nden daha yoğun çalışma talebi de karşılık buldu.  Büyükşehir ekipleri Viranşehir'in Oğlakçı grup yolunda yol söküm çalışmalarını sürdürdü. Ardından asfaltlama yapılacak güzergahın tamamlanması ile bir sorunu daha aşacaklarını belirten Başkan Salih Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Büyükşehir Belediyemiz talebimiz ve girişimlerimiz sonucu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından deforme olan Oğlakçı grup yolunda yol söküm çalışmalarımız başlamıştır. Yol söküm çalışmalarından sonra asfalt serim çalışmalarımız başlayacaktır. Hayırlı olsun. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt’a kırsal mahallerimizde başlattığı yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sabır şehri Viranşehir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Viranşehirliler de ilçelerindeki çalışmalardan dolayı Başkan Salih Ekinci'ye ve Büyükşehir Belediyesi yönetimine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.