VİRANŞEHİR'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 09:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 09:14
 

VİRANŞEHİR'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Koşulu Mahallesi Hızırpınar ve Arıtır Mahallesi Dardağan sokakta stabilize yol yapım çalışması başlattı. Ekipler, Yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde plan ve program dahilinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başlatılan çalışmaların birkaç gün içerisinde bitirmeyi ve halkın hizmetine sunmayı hedefleyen ekipler, daha sonra program dahilinde başka mahallelere geçip çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. (Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Koşulu Mahallesi Hızırpınar ve Arıtır Mahallesi Dardağan sokakta stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Ekipler, Yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde plan ve program dahilinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başlatılan çalışmaların birkaç gün içerisinde bitirmeyi ve halkın hizmetine sunmayı hedefleyen ekipler, daha sonra program dahilinde başka mahallelere geçip çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

(Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.