VİRANŞEHİR'DE İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2021 - 18:36, Güncelleme: 05.12.2021 - 18:36

VİRANŞEHİR'DE İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri lokanta ve kıraathanelerde denetim gerçekleştirdi.
Viranşehir Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezinde bulunan lokanta ve kıraathanelerde hijyen ve kebap çeşitlerindeki et gramajları kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Zabıta ekiplerimiz tarafından ilçemizde faaliyet gösteren Kıraathane ve lokantalar denetlenmiştir.  Viranşehir Belediyesi olarak halkımızın sağlığı bizim için ön plandadır. Halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerimiz, arttırılarak sürdürülecektir” denildi.