VİRANŞEHİR'DE GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

İlçeler 02.06.2023 - 13:00, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

VİRANŞEHİR'DE GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından özel öğrencilere yönelik müzikal gösteri ve '14 Baba Bir Çocuk' adlı tiyatro oyunu düzenlendi.
Viranşehir Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, ilçede faaliyet yürüten özel Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören özel öğrenciler ve aileleri ile idareciler katıldı. Kadir Çağrı’nın hem yazıp hem de oynadığı ve 21 kişiden oluşan oyunda, çok çocuklu bir babanın tercüman olmadan bir Tv Programında verdiği röportaj traji komik bir dille anlatıldı. Tek perdelik sahnelenen '14 Baba Bir Çocuk' adlı tiyatro ve müzikal gösterileri, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Keyifli saatler geçiren öğrenciler, etkinlikte doyasıya eğlendi. Etkinlikte unutulmaz bir gün yaşayan özel çocuklar ile aileleri, programı düzenleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi görevlilerine teşekkür etti. Viranşehir Belediyesince Kültür ve Sanat etkinliklerinin devam edeceği belirtildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından özel öğrencilere yönelik müzikal gösteri ve '14 Baba Bir Çocuk' adlı tiyatro oyunu düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, ilçede faaliyet yürüten özel Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören özel öğrenciler ve aileleri ile idareciler katıldı.

Kadir Çağrı’nın hem yazıp hem de oynadığı ve 21 kişiden oluşan oyunda, çok çocuklu bir babanın tercüman olmadan bir Tv Programında verdiği röportaj traji komik bir dille anlatıldı.

Tek perdelik sahnelenen '14 Baba Bir Çocuk' adlı tiyatro ve müzikal gösterileri, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Keyifli saatler geçiren öğrenciler, etkinlikte doyasıya eğlendi.

Etkinlikte unutulmaz bir gün yaşayan özel çocuklar ile aileleri, programı düzenleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi görevlilerine teşekkür etti. Viranşehir Belediyesince Kültür ve Sanat etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.