VİRANŞEHİR'DE ÇOCUKLARA TATİL SÜRPRİZİ

İlçeler 26.06.2022 - 12:32, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53
 

VİRANŞEHİR'DE ÇOCUKLARA TATİL SÜRPRİZİ

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından tatile başlayan çocuklar için karne hediyesi olarak düzenlenen “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” adlı çocuk oyununun galası yapıldı.
Sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Viranşehir Belediyesi, 3 aylık yaz tatilinde de çocukları unutmadı.  Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, karnelerini alarak tatile başlayan öğrenciler için karne hediyesi olarak tiyatro etkinliği tertipledi. 18 Haziran’da başlayan ve günde 2 seans olarak sergilenen oyunun dün akşam galası yapıldı.  Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen galaya; Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, çocuklar ve aileleri katıldı. Yazar ve yönetmenliğini Mustafa Elbenim’in yaptığı “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” adlı çocuk tiyatro oyunu, miniklere ve ailelerine eğlence dolu anlar yaşattı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, programın sonunda Yönetmen Mustafa Elbenim ile oyuncuları tebrik ederek, çiçek hediye etti. Etkinlik boyunca yoğun ilgi gören Başkan Ekinci, çocuklar ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  Tiyatro gösterisinin ardından çocuklara ve ailelerine pasta ve içecek ikramında bulunuldu.
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından tatile başlayan çocuklar için karne hediyesi olarak düzenlenen “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” adlı çocuk oyununun galası yapıldı.

Sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Viranşehir Belediyesi, 3 aylık yaz tatilinde de çocukları unutmadı.  Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, karnelerini alarak tatile başlayan öğrenciler için karne hediyesi olarak tiyatro etkinliği tertipledi. 18 Haziran’da başlayan ve günde 2 seans olarak sergilenen oyunun dün akşam galası yapıldı.  Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen galaya; Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, çocuklar ve aileleri katıldı. Yazar ve yönetmenliğini Mustafa Elbenim’in yaptığı “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” adlı çocuk tiyatro oyunu, miniklere ve ailelerine eğlence dolu anlar yaşattı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, programın sonunda Yönetmen Mustafa Elbenim ile oyuncuları tebrik ederek, çiçek hediye etti. Etkinlik boyunca yoğun ilgi gören Başkan Ekinci, çocuklar ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  Tiyatro gösterisinin ardından çocuklara ve ailelerine pasta ve içecek ikramında bulunuldu.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.