VİRANŞEHİR'DE ÇALIŞMAYA KISITLAMA YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 13:56, Güncelleme: 12.12.2020 - 13:56
 

VİRANŞEHİR'DE ÇALIŞMAYA KISITLAMA YOK

​​​​​​​Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, hafta sonu kısıtlamasında merkez ve kırsal bölge demeksizin çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi, Güneydoğu'da sokağa çıkma kısıtlamasını hizmete çeviren en yoğun adreslerden biri oldu. Hafta içi tüm ekipleri ile birlikte durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, hafta sonu yapılması planlanan çalışmaları belirleyen Başkan Salih Ekinci, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belirlenen program dahilinde uygulamaların başladığını duyurdu. Alt ve üst yapıda trafik yoğunluğunun en asgariye düşmesi ile birlikte gerek şehir merkezinde gerekse kırsalda çalışmalarına start veren Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Sözeri Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerinin personel ve araç bakımından adeta seferberlik ilan ettiği güzergah üzerindeki çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, üst yapı çalışmaları kapsamında kırsal Sözeri Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarımıza başladık. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Ekinci'nin hafta sonu da yine sahada yer alarak çalışmaların birebir takipçisi olduğu öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, hafta sonu kısıtlamasında merkez ve kırsal bölge demeksizin çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi, Güneydoğu'da sokağa çıkma kısıtlamasını hizmete çeviren en yoğun adreslerden biri oldu. Hafta içi tüm ekipleri ile birlikte durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, hafta sonu yapılması planlanan çalışmaları belirleyen Başkan Salih Ekinci, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belirlenen program dahilinde uygulamaların başladığını duyurdu.

Alt ve üst yapıda trafik yoğunluğunun en asgariye düşmesi ile birlikte gerek şehir merkezinde gerekse kırsalda çalışmalarına start veren Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Sözeri Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerinin personel ve araç bakımından adeta seferberlik ilan ettiği güzergah üzerindeki çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, üst yapı çalışmaları kapsamında kırsal Sözeri Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarımıza başladık. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci'nin hafta sonu da yine sahada yer alarak çalışmaların birebir takipçisi olduğu öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.