VİRANŞEHİR'DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 11:12, Güncelleme: 01.04.2021 - 11:12

VİRANŞEHİR'DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Viranşehir Belediyesi, ilçenin modern ve yaşabilir bir kent haline gelmesi üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi, ilçe merkez ve kırsal mahallelerde hizmet atağını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Gölbaşı mahallesi 207 ve 208 . Sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; "Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama, stabilize, yol açma ve yol genişletme çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle; gönül belediyeciliği anlayışını şiar edinerek hep birlikte güzel Viranşehir'imize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. (Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)