VİRANŞEHİR'DE AŞURE ETKİNLİĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2021 - 02:00, Güncelleme: 23.08.2021 - 02:00

VİRANŞEHİR'DE AŞURE ETKİNLİĞİ

Viranşehir Belediyesi birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve bereketin simgesi olan Aşure Gününde aşure aşı hazırlayarak esnaf ve vatandaşlara dağıtımını gerçekleştirdi.
Aşure etkinliğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci’nin saygıdeğer eşi Sibel Ekinci, Kadın Kolları Başkanı Songül Burun ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladılar. Yapılan konuşmaların ardından Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci’nin saygıdeğer eşi Sibel Ekinci, Kadın Kolları Başkanı Songül Burun ve yönetim kurulu üyeleri  esnaf ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulanarak, sorun ve taleplerini dinlediler. Esnaf ve vatandaşlar bu güzel etkinliği düzenleyen Viranşehir Belediyesine ve Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler. Başkan Ekinci; “Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve bereketin simgesi olan Aşure Günümüzün bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, Kerbela'da şehit edilen Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin Efendimiz ile birlikte 72 Ehl-i Beyt mensubunu rahmet, minnet ve dua ile yâd ediyorum. Aşure Günümüz ve Muharrem Ayımız mübarek olsun” ifadelerini yer verdi.