VİRANŞEHİR'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2020 - 13:37, Güncelleme: 12.11.2020 - 13:37
 

VİRANŞEHİR'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Bayrak ile birlikte esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Yerel Yönetimde Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, güne yine esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başladı. Sabahın erken saatlerinde Başkan Salih Ekinci, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Meclis Üyesi Ahmet Ercan, ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak ile birlikte Sanayi Sitesine giderek esnafın talep ve önerilerini dinledi. İşyerini açtıkları sırada Yerel Yönetim, Teşkilat ve Oda Başkanını karşılarında gören esnafın memnuniyeti yüzlerini yansırken, Başkan Salih Ekinci özellikle esnafı tek tek ziyaret etmeye özen gösterdi. Çay ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Ekinci ve beraberindekiler ziyaretlerde kurumsal çalışmaları aktararak talepleri dinledi ve not aldı. Başkan Ekinci ve teşkilatın birlik ve beraberlik içerisindeki bu yaklaşımı esnafı tarafından da takdirle karşılandı. Viranşehir esnafı Başkan Ekinci'nin kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı teşekkürlerini iletirken, Başkan Ekinci de talipler doğrultusunda gerekli kurumsal çalışmaları yönlendirdiklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Bayrak ile birlikte esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Yerel Yönetimde Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, güne yine esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başladı. Sabahın erken saatlerinde Başkan Salih Ekinci, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Meclis Üyesi Ahmet Ercan, ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak ile birlikte Sanayi Sitesine giderek esnafın talep ve önerilerini dinledi. İşyerini açtıkları sırada Yerel Yönetim, Teşkilat ve Oda Başkanını karşılarında gören esnafın memnuniyeti yüzlerini yansırken, Başkan Salih Ekinci özellikle esnafı tek tek ziyaret etmeye özen gösterdi. Çay ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Ekinci ve beraberindekiler ziyaretlerde kurumsal çalışmaları aktararak talepleri dinledi ve not aldı. Başkan Ekinci ve teşkilatın birlik ve beraberlik içerisindeki bu yaklaşımı esnafı tarafından da takdirle karşılandı.

Viranşehir esnafı Başkan Ekinci'nin kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı teşekkürlerini iletirken, Başkan Ekinci de talipler doğrultusunda gerekli kurumsal çalışmaları yönlendirdiklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.