VİRANŞEHİR YENİ YILDA DA İDDİALI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2021 - 10:55, Güncelleme: 07.12.2021 - 10:55
 

VİRANŞEHİR YENİ YILDA DA İDDİALI

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci, başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye meclisi toplantı salonunda yapılan yılın son meclis toplantısının birinci birleşiminin birinci oturumu halka ve basına açık yapıldı. Meclis toplantısı, yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Viranşehir Belediyesi ilçede ve özelikle de Yenişehir mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarını anlatan Başkan Ekinci, 5 ekiple mahalleyi adeta üst yapı şantiyesine çevirdiklerini belirterek, yeni yıl ile birlikte hizmet çıtalarını daha da yükseğe çıkaracaklarını söyledi. Viranşehir’de ‘Sadece Yenişehir mi var?  Eleştirilerine de cevap veren Başkan Ekinci, Yenişehir’de yapılan çalışmaların tüm mahallelerde de yapılacağını kaydetti. Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Viranşehirli Nurettin Nurettin Nebati’yi tebrik eden Ekinci “Cumhuriyet tarihinden ilk defa bir  Viranşehirlinin Bakan olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Bakanımızın Viranşehir’e büyük katkı ve hizmetleri olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Sayın bakanımıza yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, başarılar dilerim” dedi.  Yapılan konuşmanın ardından meclis üyelerinin verdikleri soru önergeleri tek tek okunarak, oy birliği ile gündem maddelerine eklendi. Gündem maddelerinden biri olan İlçe İmar planına yapılan itirazların değerlendirilmesi imar komisyonuna sevk edilirken, Belediyede çalışan memurların sosyal denge sözleşmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliği ile Organize Sanayi bölgesinde belediye ve YİKOP işbirliği ile yapılacak fabrika için Belediye başkanına yetki verilmesi ve Belediyenin ortağı olduğu Turizm Geliştirme A.Ş’ye sermaye artışının görüşülmesi maddesi oy çoğunluğu ile kabul edildi. Diğer gündem maddelerinin görüşülmesine yarın devam edilecek.
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci, başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye meclisi toplantı salonunda yapılan yılın son meclis toplantısının birinci birleşiminin birinci oturumu halka ve basına açık yapıldı. Meclis toplantısı, yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Viranşehir Belediyesi ilçede ve özelikle de Yenişehir mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarını anlatan Başkan Ekinci, 5 ekiple mahalleyi adeta üst yapı şantiyesine çevirdiklerini belirterek, yeni yıl ile birlikte hizmet çıtalarını daha da yükseğe çıkaracaklarını söyledi.

Viranşehir’de ‘Sadece Yenişehir mi var?  Eleştirilerine de cevap veren Başkan Ekinci, Yenişehir’de yapılan çalışmaların tüm mahallelerde de yapılacağını kaydetti. Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Viranşehirli Nurettin Nurettin Nebati’yi tebrik eden Ekinci “Cumhuriyet tarihinden ilk defa bir  Viranşehirlinin Bakan olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Bakanımızın Viranşehir’e büyük katkı ve hizmetleri olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Sayın bakanımıza yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, başarılar dilerim” dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından meclis üyelerinin verdikleri soru önergeleri tek tek okunarak, oy birliği ile gündem maddelerine eklendi. Gündem maddelerinden biri olan İlçe İmar planına yapılan itirazların değerlendirilmesi imar komisyonuna sevk edilirken, Belediyede çalışan memurların sosyal denge sözleşmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliği ile Organize Sanayi bölgesinde belediye ve YİKOP işbirliği ile yapılacak fabrika için Belediye başkanına yetki verilmesi ve Belediyenin ortağı olduğu Turizm Geliştirme A.Ş’ye sermaye artışının görüşülmesi maddesi oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin görüşülmesine yarın devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.