VİRANŞEHİR GECE DE ARTIK BİR BAŞKA GÜZEL

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 09:05, Güncelleme: 01.03.2021 - 09:05
 

VİRANŞEHİR GECE DE ARTIK BİR BAŞKA GÜZEL

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen ışıklandırmalar fotoğraf sanatçılarına yeni bir adres sunarken, vatandaşlardan da tam not aldı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğini de ön planda tutan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, son olarak gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşlardan yine tam not aldı. Başkan Ekinci'nin önemle üzerinde durduğu ışıklandırmaların tamamlanması ile Viranşehir geceleri artık bambaşka bir görüntüye dönüştü. Kartpostal tadında fotoğraf çekmek isteyenlerin mekanı haline gelen Viranşehir caddelerinin yeni hali sosyal medyada sık sık gündeme gelirken, uygulama destek gördü. Benzer çalışmaların ilçe genelinde sürdürüleceğini belirten Başkan Salih Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Yapmış olduğumuz ışıklandırmalarla Viranşehir artık ışıl ışıl. Uluslararası İpekyolu, Demirci (Diyarbakır) yolu, Hastane Yolu ve Belediye yolunda bulunan direklere Ay Ayıldız motifli led ışıklı ışıklandırma çalışmaları, ilçemize ayrı bir güzellik kattı. Sabır şehri Viranşehir’imizi el ele vererek güzelleştirmeye, her yeni bir dokunuşla şehrimizin atmosferini değiştirip daha yaşanabilir bir kent inşa etmekte kararlıyız. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Vatandaşlarda ilçedeki değişimden memnuniyetlerini dile getirerek hizmetlerinden dolayı Başkanh Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen ışıklandırmalar fotoğraf sanatçılarına yeni bir adres sunarken, vatandaşlardan da tam not aldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğini de ön planda tutan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, son olarak gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşlardan yine tam not aldı. Başkan Ekinci'nin önemle üzerinde durduğu ışıklandırmaların tamamlanması ile Viranşehir geceleri artık bambaşka bir görüntüye dönüştü. Kartpostal tadında fotoğraf çekmek isteyenlerin mekanı haline gelen Viranşehir caddelerinin yeni hali sosyal medyada sık sık gündeme gelirken, uygulama destek gördü.

Benzer çalışmaların ilçe genelinde sürdürüleceğini belirten Başkan Salih Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Yapmış olduğumuz ışıklandırmalarla Viranşehir artık ışıl ışıl. Uluslararası İpekyolu, Demirci (Diyarbakır) yolu, Hastane Yolu ve Belediye yolunda bulunan direklere Ay Ayıldız motifli led ışıklı ışıklandırma çalışmaları, ilçemize ayrı bir güzellik kattı. Sabır şehri Viranşehir’imizi el ele vererek güzelleştirmeye, her yeni bir dokunuşla şehrimizin atmosferini değiştirip daha yaşanabilir bir kent inşa etmekte kararlıyız. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlarda ilçedeki değişimden memnuniyetlerini dile getirerek hizmetlerinden dolayı Başkanh Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.