VİRANŞEHİR FİLENİN SULTANLARINI ARIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:12, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:12
 

VİRANŞEHİR FİLENİN SULTANLARINI ARIYOR

​​​​​​​AK Parti Belediyeciliği ile birlikte kız çocuklarının eğitimde pozitif ayrıcalık kazandığı Güneydoğu'da kızlar şimdi de sportif faaliyetlerde "biz de varız" diyor.
Bir zamanlar kız çocuklarının okula dahi gönderilmediği Güneydoğu'daki değişim yerel yönetimlerle birlikte ivme kazanmaya devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinin sosyal yaşamda da etkisini göstermesi ile eğitimde artık pozitif ayrıcalık kazanan Güneydoğu'da birbiri ardına yaşanan güzel gelişmeler, bölgeyi Türkiye'nin lokomotifi olmaya da zorluyor. Son olarak Güneydoğu'nun hızla gelişen ilçesi Viranşehir'den yansıyan bir haber görenlerin takdirini kazandı. BELEDİYE KIZ ÇOCUKLARINI SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR Gençlere yönelik eğitim ve sportif alandaki yatırımları ile ön palana çıkan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi bu kez Kız Voleybol Takımı için eleme yapılacağını duyurdu. Spora duyarlı ve yeteneğini keşfetmek isteyen tüm kız çocuklarını elemelere davet eden Viranşehir Belediyesi yaptığı duyurusunda ailelere de seslenerek "Çocuğunuza profesyonel bir gelecek sunun" ifadelerini kullandı. Değişim ve gelişimin her alanda etkisini gösterdiği Viranşehir'de elemeler için ilk olarak boy şartları da sunuldu. Açıklamada "Viranşehir Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde deneyimli antrenörler eşliğinde gençlerimize ve çocuklarımıza sportif açıdan daha güzel bir gelecek için kız voleybol seçmelerine bekleriz" denilirken, 2004 ve 2005 doğumluların 178 cm ve üzeri, 2006 yılı doğumluların 175 cm ve üzeri, 2007 doğumluların 170 cm ve üzeri, 2008 doğumluların 165 cm ve üzeri, 2009 doğumluların 160 cm ve üzeri, 2010 doğumluların 155 cm ve üzeri, 2011 doğumluların 150 cm ve üzeri olmasına dikkat edileceği belirtildi. BAŞKAN EKİNCİ: GENÇLER OLMAZSA OLMAZIMIZ Belediyesi eski hizmet binasını etüt merkezine dönüştürmesi ve gençlere yönelik yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Başkan Salih Ekinci'nin bu anlamdaki tutumu tüm belediyelere de örnek olarak gösteriliyor. Katıldığı her platformda Viranşehir gençliğinin eğitim ve sporla buluşturulması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Ekinci'ye halkın da desteği sürüyor. Viranşehir'deki genç potansiyelin farkında olan bir belediyecilik anlayışı süren Başkan Salih Ekinci'nin bu anlayışı Başkent Ankara'da da takdirle karşılanıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Belediyeciliği ile birlikte kız çocuklarının eğitimde pozitif ayrıcalık kazandığı Güneydoğu'da kızlar şimdi de sportif faaliyetlerde "biz de varız" diyor.

Bir zamanlar kız çocuklarının okula dahi gönderilmediği Güneydoğu'daki değişim yerel yönetimlerle birlikte ivme kazanmaya devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinin sosyal yaşamda da etkisini göstermesi ile eğitimde artık pozitif ayrıcalık kazanan Güneydoğu'da birbiri ardına yaşanan güzel gelişmeler, bölgeyi Türkiye'nin lokomotifi olmaya da zorluyor. Son olarak Güneydoğu'nun hızla gelişen ilçesi Viranşehir'den yansıyan bir haber görenlerin takdirini kazandı.

BELEDİYE KIZ ÇOCUKLARINI SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Gençlere yönelik eğitim ve sportif alandaki yatırımları ile ön palana çıkan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi bu kez Kız Voleybol Takımı için eleme yapılacağını duyurdu. Spora duyarlı ve yeteneğini keşfetmek isteyen tüm kız çocuklarını elemelere davet eden Viranşehir Belediyesi yaptığı duyurusunda ailelere de seslenerek "Çocuğunuza profesyonel bir gelecek sunun" ifadelerini kullandı. Değişim ve gelişimin her alanda etkisini gösterdiği Viranşehir'de elemeler için ilk olarak boy şartları da sunuldu. Açıklamada "Viranşehir Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde deneyimli antrenörler eşliğinde gençlerimize ve çocuklarımıza sportif açıdan daha güzel bir gelecek için kız voleybol seçmelerine bekleriz" denilirken, 2004 ve 2005 doğumluların 178 cm ve üzeri, 2006 yılı doğumluların 175 cm ve üzeri, 2007 doğumluların 170 cm ve üzeri, 2008 doğumluların 165 cm ve üzeri, 2009 doğumluların 160 cm ve üzeri, 2010 doğumluların 155 cm ve üzeri, 2011 doğumluların 150 cm ve üzeri olmasına dikkat edileceği belirtildi.

BAŞKAN EKİNCİ: GENÇLER OLMAZSA OLMAZIMIZ

Belediyesi eski hizmet binasını etüt merkezine dönüştürmesi ve gençlere yönelik yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Başkan Salih Ekinci'nin bu anlamdaki tutumu tüm belediyelere de örnek olarak gösteriliyor. Katıldığı her platformda Viranşehir gençliğinin eğitim ve sporla buluşturulması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Ekinci'ye halkın da desteği sürüyor. Viranşehir'deki genç potansiyelin farkında olan bir belediyecilik anlayışı süren Başkan Salih Ekinci'nin bu anlayışı Başkent Ankara'da da takdirle karşılanıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.