VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 15:33, Güncelleme: 20.05.2022 - 15:33
 

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde stabilize ve yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli plan ve program çerçevesinde gerçekleştirilen yol yapım ve genişletme çalışmaları ile İlçe genelinde ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ekiplerce, Şahinler ve Başköy kırsal mahallelerinde mahalle içi yollarda başlatılan yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarını belediye meclis üyesi Abdulvahap Kurur ile birlikte yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, birim sorumlularından bilgi aldı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları doğrultusunda şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğü belirten Yıldırım,, “İlk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında ekiplerimiz hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadırlar. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol ağımız içerisinde vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirecekler.” Dedi. Yıldırım, 2022 yılı plan ve program dahilinde ilçe merkez ve Kırsal alanda yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti. Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan üst yapı çalışmalarının dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde stabilize ve yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli plan ve program çerçevesinde gerçekleştirilen yol yapım ve genişletme çalışmaları ile İlçe genelinde ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ekiplerce, Şahinler ve Başköy kırsal mahallelerinde mahalle içi yollarda başlatılan yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarını belediye meclis üyesi Abdulvahap Kurur ile birlikte yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, birim sorumlularından bilgi aldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları doğrultusunda şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğü belirten Yıldırım,, “İlk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında ekiplerimiz hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadırlar. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol ağımız içerisinde vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirecekler.” Dedi. Yıldırım, 2022 yılı plan ve program dahilinde ilçe merkez ve Kırsal alanda yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.

Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan üst yapı çalışmalarının dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.