VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 10:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 10:44
 

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, stabilize yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ile devam etti.
Viranşehir halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için yoğun çalışmalarını sürdüren Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesindeki stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz dönemi içerisinde merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşarak başarılı bir sezon yaşayan Viranşehir Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde kış aylarında da uygulamalarını sürdürüyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesine rota çeviren Viranşehir Belediyesi ekipleri, bölgedeki güzergahlarda yol yapım uygulaması ile vatandaşın takdirini topluyor. Hava şartlarının olumsuzlaşma ihtimali üzerine işi sıkı tutan ekipler, gerek araç bakımından gerekse ekipman bakımından güzergahlardaki uygulamasını titizlikle sürdürüyor. Uygulama ile ilgili bir değerlendirme yaparak vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Salih Ekinci, "Çalışmalarımız hızla sürüyor. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, stabilize yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ile devam etti.

Viranşehir halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için yoğun çalışmalarını sürdüren Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesindeki stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz dönemi içerisinde merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşarak başarılı bir sezon yaşayan Viranşehir Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde kış aylarında da uygulamalarını sürdürüyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesine rota çeviren Viranşehir Belediyesi ekipleri, bölgedeki güzergahlarda yol yapım uygulaması ile vatandaşın takdirini topluyor. Hava şartlarının olumsuzlaşma ihtimali üzerine işi sıkı tutan ekipler, gerek araç bakımından gerekse ekipman bakımından güzergahlardaki uygulamasını titizlikle sürdürüyor. Uygulama ile ilgili bir değerlendirme yaparak vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Salih Ekinci, "Çalışmalarımız hızla sürüyor. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.