VEKİL ÖZYAVUZ HARRAN'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 15:00, Güncelleme: 18.04.2022 - 15:00

VEKİL ÖZYAVUZ HARRAN'DA

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte merkez ve kırsal kesimlerde bir dizi temaslarda bulundu.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yoğun gündemine hafta sonu da devam etti. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere seçim bölgesine gelen Milletvekili İbrahim Özyavuz'un ziyaretlerine eşlik eden Başkan Özyavuz, merkez ve kırsal demeksizin gidilmedik yer bırakmadı. Harran kırsalındaki Bellitaş ve Uzunyol mahallelerinde hane ziyaretleri gerçekleştiren ve ardından ilçe merkezinde halkın taleplerini dinleyen Başkan Özyavuz ve Vekil Özyavuz, iftar sonrası da Millet Odasında milletle buluştu. Amaçlarının tüm Harran'ı aynı çatı altında buluşturarak birlik ve beraberlik içerisinde ilçesinin kalkınmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Özyavuz, Vekil Özyavuz'un her anlamda ilçesi için elinden geleni yaptığını söyledi. Gece boyunca ikili halkın sorunlarını dinleyerek, taleplerin en kısa sürede yerine ulaştırılacağı sözünü verdi.