VATANDAŞLARIN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2020 - 15:52, Güncelleme: 03.08.2020 - 15:52
 

VATANDAŞLARIN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

​​​​​​​Trabzon’un Sürmene ilçesinde meydana gelen selde mahsur kalan 24 kişi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Sürmene ilçesi, Yeniay Mahallesi Baştımar Küme evlerinin bulunduğu bölgede, yoğun yağış sonrası derenin taşması sonucu 24 kişi mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Sürmene İtfaiye Grup Amirliği çalışanları ile birlikte AFAD ve Jandarma da bölgeye ulaştı. Yolun çökmesi sonucu mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin iki ayrı mevkiden uzattığı merdivenle, 5 saatlik bir çalışmanın ardından bulundukları bölgeden kurtarıldı.   EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİLER Titiz bir çalışma ile kurtarılan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “Bir anda yağmur bastırdı. Dere taşınca paniğe kapıldık. Mahalleyi terk etmek istedik ancak yol derenin altında kaldı. Son çare olarak itfaiye ekiplerini aradık. Sağ olsunlar hemen geldiler ve merdiven yardımı ile bizleri buradan kurtardılar. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na ve ekiplere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.   TEYAKKUZ HALİNDEYİZ Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak bölgemizde ve şehrimizde zaman zaman meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle ekiplerimiz her zaman teyakkuz halinde bulunmaktadır.  Mahsur kalan vatandaşlarımızın ihbarı sonrası hem merkez hem de Sürmene ilçemizden itfaiye ekiplerimiz ile birlikte AFAD ve Jandarma ekipleri de hemen harekete geçmiş ve çok kısa bir sürede olay yerine ulaşmışlardır. 24 vatandaşımız gerçekleştirilen titiz çalışma sonrası başarılı bir şekilde kurtarılmıştır” denildi. (www.akbeledieler.com)
​​​​​​​Trabzon’un Sürmene ilçesinde meydana gelen selde mahsur kalan 24 kişi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sürmene ilçesi, Yeniay Mahallesi Baştımar Küme evlerinin bulunduğu bölgede, yoğun yağış sonrası derenin taşması sonucu 24 kişi mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Sürmene İtfaiye Grup Amirliği çalışanları ile birlikte AFAD ve Jandarma da bölgeye ulaştı. Yolun çökmesi sonucu mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin iki ayrı mevkiden uzattığı merdivenle, 5 saatlik bir çalışmanın ardından bulundukları bölgeden kurtarıldı.

 

EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Titiz bir çalışma ile kurtarılan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “Bir anda yağmur bastırdı. Dere taşınca paniğe kapıldık. Mahalleyi terk etmek istedik ancak yol derenin altında kaldı. Son çare olarak itfaiye ekiplerini aradık. Sağ olsunlar hemen geldiler ve merdiven yardımı ile bizleri buradan kurtardılar. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na ve ekiplere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak bölgemizde ve şehrimizde zaman zaman meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle ekiplerimiz her zaman teyakkuz halinde bulunmaktadır.  Mahsur kalan vatandaşlarımızın ihbarı sonrası hem merkez hem de Sürmene ilçemizden itfaiye ekiplerimiz ile birlikte AFAD ve Jandarma ekipleri de hemen harekete geçmiş ve çok kısa bir sürede olay yerine ulaşmışlardır. 24 vatandaşımız gerçekleştirilen titiz çalışma sonrası başarılı bir şekilde kurtarılmıştır” denildi.

(www.akbeledieler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.