VAN'DA HAFTA SONU ŞÖLEN VAR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 12:23, Güncelleme: 21.08.2020 - 12:23
 

VAN'DA HAFTA SONU ŞÖLEN VAR

​​​​​​​Üye kaydında Türkiye ikincisi olan Van'da bu hafta sonu gerçekleştirilecek ilçe kongreleri için son hazırlıklar yapılıyor.
2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Van durağında ise Edremit, Gevaş ve Gürpınar için kongre tarihleri 22 ve 23 Ağustos olarak belirlenmişti. Van İl Başkanlığı, İlçe Başkanlık Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı ilçelerde kongrelerinin yapılacağı salonlar Türk Bayrakları ve AK Parti Bayrakları ile donatıldı. Sosyal mesafeye uygun oturma düzeninin hazırlandığı salonlarda özellikle maske kullanımına dikkat edilecek. Tokalaşma ve sarılmaların olmayacağı kongrelerdeki tüm detaylar önceki haftalarda AK Parti Genel Merkezinin belirlediği hususlara göre düzenlendi. HAFTA SONU BÜYÜK COŞKU YAŞANACAK Edremit ilçesinde kongre 22 Ağustos Cumartesi günü yani yarın yapılacak. İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Edremit 7. Olağan Kongresinin İlçe merkezindeki Hizmet İçi Eğitim Merkezinde yapılacağı öğrenildi. Saat 13.30'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Gürpınar 7. Olağan Kongresinin ise Gürpınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi. Saat 10.00'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi bekleniyor. Gevaş İlçe Kongresi de aynı tarihte Gevaş YİBO Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Saat 14'de başlayacak kongre öncesi hazırlıklarda son aşamaya gelindiği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Üye kaydında Türkiye ikincisi olan Van'da bu hafta sonu gerçekleştirilecek ilçe kongreleri için son hazırlıklar yapılıyor.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Van durağında ise Edremit, Gevaş ve Gürpınar için kongre tarihleri 22 ve 23 Ağustos olarak belirlenmişti.

Van İl Başkanlığı, İlçe Başkanlık Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı ilçelerde kongrelerinin yapılacağı salonlar Türk Bayrakları ve AK Parti Bayrakları ile donatıldı. Sosyal mesafeye uygun oturma düzeninin hazırlandığı salonlarda özellikle maske kullanımına dikkat edilecek. Tokalaşma ve sarılmaların olmayacağı kongrelerdeki tüm detaylar önceki haftalarda AK Parti Genel Merkezinin belirlediği hususlara göre düzenlendi.

HAFTA SONU BÜYÜK COŞKU YAŞANACAK

Edremit ilçesinde kongre 22 Ağustos Cumartesi günü yani yarın yapılacak. İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Edremit 7. Olağan Kongresinin İlçe merkezindeki Hizmet İçi Eğitim Merkezinde yapılacağı öğrenildi. Saat 13.30'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı.

Gürpınar 7. Olağan Kongresinin ise Gürpınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi. Saat 10.00'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi bekleniyor. Gevaş İlçe Kongresi de aynı tarihte Gevaş YİBO Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Saat 14'de başlayacak kongre öncesi hazırlıklarda son aşamaya gelindiği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.