VALİ VAROL TAŞLIÇAY'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 13:25, Güncelleme: 18.08.2020 - 13:25

VALİ VAROL TAŞLIÇAY'DA

​​​​​​​Ağrı Valisi Osman Varol, Taşlıçay'da esnafı ziyaret etti. Vali Varol'un temaslarına Başkan Taşlıçay eşlik etti.
Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir; Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz ile birlikte bir takım temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un gezisine eşlik etti. İlçede esnafı ziyaret ederek 'hayırlı işler' temennisinde bulunan Vali Varol, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. Vali Varol'un temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Taşdemir, "Ziyaretinde Valimiz Sayın Osman Varol esnafımızla ve hemşehrilerimizle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Taşlıçay esnafımız ve vatandaşlarımız adına Valimiz Dr Osman Varol'a teşekkür ediyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)