VALİ ÇUHADAR VE BAŞKAN KILINÇ HALKI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 02:20, Güncelleme: 02.08.2020 - 02:20
 

VALİ ÇUHADAR VE BAŞKAN KILINÇ HALKI DİNLEDİ

​​​​​​​Adıyaman'a atanan Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
Açıklanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevinden Adıyaman Valiliği görevine atanan Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Vali Çuhadar, Adıyaman’ın gelişimi için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirdi. Vali Mahmut Çuhadar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kılınç ise misafirlerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından Vali Mahmut Çuhadar, Başkan Dr. Süleyman Kılınç ve Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek koronavirüs tedbirleri açısından sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyene önem verme kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman'a atanan Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Açıklanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevinden Adıyaman Valiliği görevine atanan Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Vali Çuhadar, Adıyaman’ın gelişimi için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirdi. Vali Mahmut Çuhadar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kılınç ise misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Vali Mahmut Çuhadar, Başkan Dr. Süleyman Kılınç ve Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek koronavirüs tedbirleri açısından sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyene önem verme kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.