VALİ AYHAN, HARRAN'DA

İlçeler 20.06.2022 - 13:06, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

VALİ AYHAN, HARRAN'DA

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Vali Salih Ayhan'ın  Harran temaslarına eşlik etti.
Şanlıurfa'da ilk Harran ziyaretini gerçekleştiren Vali Salih Ayhan'a temaslarında Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz eşlik etti. İlçede adeta gidilmedik yer bırakmayan Vali Ayhan, Bakan Özyavuz ve beraberindekiler özellikle turizme kazandırılan alanlarda incelemelerde bulundular. Yerel yönetim çalışmalarını belediye hizmet binasında Vali Ayhan'a aktaran Başkan Özyavuz, amaçlarının vatandaşın tüm sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyledi. Harran'ın turizmde çok özel bir yeri olduğunu belirten Vali Ayhan da ilçenin tarihi güzellikleri karşısında adeta büyülendiğini dile getirdi.

Şanlıurfa HABERİ